""

Hemşerimiz Yılmaz Arnavutluk Alp Telekom CEO’su oldu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:25

Hemşerimiz Yılmaz Arnavutluk Alp Telekom CEO’su oldu

PTT, Türk Telekom ve çeşitli GSM operatörlerinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan hemşerimiz Tahsil Yılmaz, Arnavutluk Alp Telekom CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.

Hemşerimiz Yılmaz Arnavutluk  Alp Telekom CEO’su oldu
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

1994 yılında PTT’de göreve başlayan Yılmaz, 2004 yılına kadar farklı GSM operatörlerinde bulundu. 2008’den bu yana TTNET Genel Müdürlük görevini sürdüren hemşerimiz Tahsin Yılmaz, Türk Telekom’da Genel Müdürlük görevini sürdürdü. Hemşerimiz Yılmaz, Arnavutluk Alp Telekom CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.
YENİ CEO TAHSİN YILMAZ’I TANIYALIM
Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2008 yılından bu yana TTNET A.Ş. Genel Müdürlük görevini yürütüyordu. Kabataş Erkek Lisesi ve ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan ve iş hayatına 1989 yılında PTT’de başlayan Yılmaz, 1994 yılından 2004 yılına kadar farklı GSM operatörlerinde çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2004 yılında Nokia bünyesine katılan Tahsin Yılmaz, yurtdışı mobil ve sabit şebekeler alanında üst düzey yöneticilik yaptı. 1968 doğumlu olan Tahsin Yılmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.