""

Hemşireler günü kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:18

Hemşireler günü kutlandı

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Yozgat Şehir Hastanesinde Hemşireler Günü, Yozgat Şehir Hastanesi konferans salonunda düzenlenen törenle kutlandı.

Hemşireler günü kutlandı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2017 - 7:00

30 hizmet yılını tamamlayan hemşire ve ebelere plaket verildi. Yozgat Şehir Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Ahmet Aziz Sürer yaptığı konuşmada; “12 Mayıs Hemşireler Gününüz kutlu olsun. Sağlık hizmetinde özveriyle çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yozgat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İsmail Kurca ise yaptığı açıklamada; “12 Mayıs Dünya Hemşireler günü, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm hemşirelerimize kutlu olsun.Hemşirelik mesleği sevgi, hoşgörü, sabır ve güler yüzü gerektiren, gece gündüz bilmeyen bir meslektir.
Dünyamızın en önemli varlığı olan insanın mutluluk ve refah içinde daha uzun yaşaması bütün kuruluşların, devletlerin, uluslararası örgütlerin temel hedefidir. Bu hedefin gerçekleşmesi ise bireyin doğum öncesinden başlamak üzere profesyonel ellerden alacağı iyi bir sağlık hizmetine bağlıdır. Bu sağlık hizmetinin sunucuları olan hemşirelerimize çok önemli görevler düştüğü bir gerçektir.
Günün 24 saati insan sağlığı için fedakarca hizmet veren, kendisinin ve ailesinin sosyal yaşamından fedakarlık ederek, her türlü risklere ve hastalıklara her an uğrama riskiyle karşı karşıya olmasına rağmen, fedakarca görev yapan tüm Ebe ve Hemşirelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.