Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hentbol Şampiyonu öğrencilerden Milli Eğitim Müdürü Tekin’e ziyaret

Okullar arası Hentbol Şampiyonasında il birincisi olan ve Yozgat’ı temsilen Kırşehir’de düzenlenen Hentbol Grup müsabakalarında yarıfinale çıkan Atatürk Orta Okulu Hentbol Takımı öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin’i ziyaret etti.

Okullar arası Hentbol Şampiyonasında

Okulun beden eğitimi öğretmeni Gülay Altınok, Yozgat’ta yetenekli sporcular olduğunu belirterek, bu sporcuların iyi seviyelere taşınabileceğini 2 yıl gibi kısa bir surede özverili bir çalışma ile bu başarıyı elde ettiklerini söyledi.
Öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin, ‘’Sevgili çocuklar boş zamanlarınızı gezmek yerine spor aktivitesi yaparak değerlendirmek gerçekten takdire şayan bir davranış.Bir de bu spor dalında başarılı olmak,bu takdiri ikiye katlamakta.Bildiğiniz üzere spor insan hayatında sağlıklı yaşam açısından büyük bir önem taşıyor. Umarım gençlik dönemlerinde yaptığınız bu spor aktivitesini gelecek hayatınızda da sürdürür ve milli takımda boy gösterirsinizBu konuda size destek olan Okul müdürünüz Arif Hikmet Sönmez ve beden eğitimi öğretmeniniz Gülay Altınok hocanızı kutluyor önünüzdeki müsabakalarda başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.
Milli Eğitim Müdürü Tekin, başarılı öğrencileri saat ile ödüllendirdi.
Yozgat Atatürk Ortaokulu 7-11 Nisan tarihleri arasındaMalatya, Bursa Isparta ve Amasya ilenlerinde düzenlenecek olan yarıfinalmüsabakalarında Yozgat’ı temsil edecek.

Reklamı Geç