""

Hepimiz, 16 Nisan 2017 günü büyük bir sınavdan geçeceğiz! « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:44

Hepimiz, 16 Nisan 2017 günü büyük bir sınavdan geçeceğiz!

Hepimiz, 16 Nisan 2017 günü büyük bir sınavdan geçeceğiz!
Son Güncelleme :

20 Şubat 2017 - 7:00

Yani yeni bir sınav bizi bekliyor…

Bu sınav birilerinin tarif ettiği gibi adı her ne kadar seçim olmasa da, bu sınav da vereceğimiz oy ile herhangi bir partiyi elbette başa getirmeyeceğiz ama oyumuzu kullanmalıyız ve bu oyu kullanırken, dahi duyarlı olmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Dolayısıyla Pazar yerindeki eşya ve meyve seçiminde gösterdiği hassasiyeti, vatan ve memleket meselesinde göstermeyenlerden olmayalım. Evet mi? Hayır mı? tercihiyle sunulan seçimi, soframızdaki ekmek gibi, tuz gibi önemseyecek; Batı, Haçlı ve Siyon işbirliğinin ekmeğimize kan doğramasına fırsat vermeyerek, yalancıların ve müfterilerin algı operasyonlarının etkisinde kalmadan, selim bir akılla kararımızı vermekte yarar vardır.

16 Nisan Başkanlık sistemini, yargı ve bürokrasiyi milletin hizmetkârı kılacak kısmi Anayasa değişikliği referandumunda;

Nefsimizin, neslimizin, ülkemizin ve mazlum toplumların istikrarına, istiklaline ve istikbaline “Evet” mi? Hayır mı?

Halifesiz ve başsız yetimler coğrafyasını, anasına kavuşturacak Türkiye’mizin liderliğine “Evet” mi? Hayır mı?

Kirli, çirkin pazarlıklarla ve satın alınan vekillerle kurdurtulan ucube koalisyon hükümetlerinin tarihin çöp sepetine atılmasına “Evet” mi? Hayır mı?

Çok başlılık fitnelerinden kavgalarından ve ayak oyunlarından kurtulup istişareye ve denetime dayalı Başkanlığa “Evet” mi? Hayır mı?

Milletimize ve ülkemize hizmetten başka suçu olmayan başbakanları ve diğer siyasileri idam ettiren, yasaklattıran, partileri kapattıran silahlı ve sivil masonik darbeleri sandık darbesiyle yok etmeye “Evet” mi? Hayır mı?

Devletimizin kalkınma hızını bilerek kesmek için görevli derin yargı padişahlığını ve bürokrasi saltanatını sandıkta yıkmağa “Evet” mi? Hayır mı?

Sonuç olarak kısmi de olsa neticede ciddi bir şekilde Anayasa değişikliği söz konusu olacak. Gelecekte 15 Temmuz gibi olayların yaşanmasına müsaade etmemek için vatandaş olarak sorumlu davranıp, parti ayrımını bir an unutup, vatandaş olarak üzerimize düşen görevi yapmakta yarar olduğu kanaatindeyim.

Bu arada bir şeyi daha unutmamak gerekir; şimdiden toplum arasında bir takım ayrışmaların hesapları yapılmaya başlandı.

Dolayısıyla 16 Nisan’dan sonra da aynı havayı birlikte teneffüs edeceğimizi unutmamalıyız. Tıpkı 15 Temmuz gecesi yaşanan olayda hep birlik olduğumuz gibi bundan sonra birlikte olmanın kapılarını birbirimize kapatmadan düşüncelerimizi ve sevgimizi paylaşmaya devam etmeliyiz.

 

  • Vali Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret ederek, Yozgat’a yatırım yapılması konusunda fikir alış verişinde bulunan Dernek Yönetimi!
  • Üniversite gençliğini referandum öncesi harekete geçirerek, vatandaşın hayır demesi için ön çalışma yapan Parti!
  • Yozgat’ta enerji kullanımını daha kaliteli ve sağlıklı bir sisteme dönüştürmek amacıyla yatırım hazırlığı yapan Kurum!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.