""

Hizmet İş, Şefaatli Belediyesi ile toplu iş sözleşmesi imzaladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:35

Hizmet İş, Şefaatli Belediyesi ile toplu iş sözleşmesi imzaladı

Hizmet iş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Şefaatli Belediyesi Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi arasında 61 sendika üyesi işçiyi kapsayan 20 ay süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hizmet İş, Şefaatli Belediyesi  ile toplu iş sözleşmesi imzaladı
Son Güncelleme :

28 Eylül 2018 - 7:00

Hizmet iş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Şefaatli Belediyesi Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi arasında 61 sendika üyesi işçiyi kapsayan 20 ay süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Toplu iş sözleşmesi ücret zammı sosyal haklar (yol, yemek, çocuk yardımı, yakacak yardım, öğrenim yardımı, ikramiye ) hariç işçilerin taban yevmiyeleri 82 TL ye yükseltildi. İşçilerin maaşlarına ise her 6 ayda yüzde 4 oranında zam yapılacak.
Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, toplu iş sözleşmesinin işçilere hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak, “Belediyemizin imkanları ve kanununlar çerçevesinde işçilerimize elimizden gelen en iyi ücreti verdik. İşçilerimizin maaş vesaire alacaklarını, alın terini göreve geldiğimizden bu güne kadar gününde zamanında ödedik. İşçilerimizin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada daha çok çalışacaklarına inancım tamdır.
İnşallah Allah nasip ederse bundan sonraki yapacağımız toplu iş sözleşmelerde işçilerimize hak ettikleri ücretlerin en iyisini vermek için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İmzalan toplu iş sözleşmesi tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız’da Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’a teşekkür ederek, “Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen, başta alın teri ve emeğin karşılığını zamanında ödeyen Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’a şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Şefaatli Belediyesine ve tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.