""

Hizmet Vakfı Referandumda “evet” diyecek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:58

Hizmet Vakfı Referandumda “evet” diyecek

Yozgat Hizmet Vakfı, 16 Nisan 2017 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa Değişikliği Referandumunda “evet” diyeceklerini açıkladı.

Hizmet Vakfı Referandumda “evet” diyecek
Son Güncelleme :

02 Mart 2017 - 7:00

Yozgat Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Satılmış Akdemir, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaptıkları açıklamada 16 Nisan’da yapılacak Referandum seçiminde “evet” diyeceklerini ifade etti.
Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Satılmış Akdemir, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa Değişikliği Referandumunda “Yozgat Hizmet Vakfı ve Nur talebeleri olarak, memleketimiz ve Alem-i İslam’ın mukadderatıyla alakadar olan bir meselede yerimizi, tavrımızı ve tarafımızı açıkça ortaya koyuyoruz. Nur talebeleri olarak referandumda “evet” diyoruz. Devletimizin, milletimizin, cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin yanında olduğumuzu alenen ilan ediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.