""

Hükümlülere “kitap okuma” semineri düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:55

Hükümlülere “kitap okuma” semineri düzenlendi

Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hükümlülere kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına yönelik çalışmalar doğrultusunda “Kitap okuma”semineri düzenlendi.

Hükümlülere “kitap okuma”  semineri düzenlendi
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2017 - 7:00

Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Eğitim ve İyişleştirme çalışmaları kapsamında Yozgat Adalet Sarayı konferans salonunda 66 yükümlünün katılımı ile “kitap okuma alışkanlığının kazandırılması” konulu seminer düzenledni. Seminere Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Karabacak, Halk Kütüphanesi personeli ve Denetimli Serbestlik Personeli ile 66 hükümlü katıldı.
Yozgat Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Karabacak, seminerde slaytlar ve kısa filmler eşliğinde kitap okumanın önemini anlattı. Karabacak, “Gün içerisinde en az 10 dakika kitap okumaya vakit ayırabilmeliyiz. Bunun bize büyük faydaları olacaktır. Kitap içerisindeki bilgilerin bize kazandırdığı faydalı bilgi ile kendimize ve çevremize büyük fayda sağlarız.
Bu vesile ile denetimli serbeslikten faydalanan bütün yükümlüleri halk kütüphanesine davet ediyoruz, halk kütüphanesinin sıcak ve samimi ortamını daha orada daha iyi göreceklerdir.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.