""

Huzur Şehri Akdağmadeni « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:21

Huzur Şehri Akdağmadeni

Akdağmadeni Belediyesi tarafından İlçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için araç envanteri genişletilip, yenileniyor.

Huzur Şehri Akdağmadeni
Son Güncelleme :

09 Kasım 2018 - 7:00

Akdağmadeni Belediyesi tarafından İlçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için araç envanteri genişletilip, yenileniyor.
Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşgun, mevcut araçların onarılması ve eskimiş olan araçların yenilenmesi için yoğun mesai harcadığını aktarıp Akdağmadeni halkının hizmetine en uygun ve en kaliteli araçlarla hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Coşgun, “Şehir ulaşımını rahatlatmak için 31 kişilik şehir içi belediye otobüsünden sonra alt ve üst yapımı da hızlı bir hale getirecek olan 18,5 tonajlı kamyon da belediyemiz envanterine kazandırdık. İlçemizin hizmet kalitesinin yükseltilmesi zaruriyeti, görülen hizmetlerin nitelik ve niceliğinde yaşanan gelişmeler belediye araç ve gereçlerinde yenilenmeyi zorunlu hale getirmiş, bu nedenle öncelik durumuna göre belediyemiz bünyesinde bulunan araçlar da yenilenmek zorunda kalınmıştır. Önümüzdeki dönemde Akdağmadeni ilçesine yakışan en güzel hizmetler vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.