""

Huzurevi Sakinlerine anneler günü ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:34

Huzurevi Sakinlerine anneler günü ziyareti

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey, Üniversite Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, Yozgat Üretici Kadınlar Derneği ve üniversiteöğretim üyesi eşleri, Anneler Günü dolayısıyla Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Huzurevi Sakinlerine anneler günü ziyareti
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2017 - 7:00

Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen grup, yaşlılara çeşitli ikram ve hediyelerde bulunarak yakından ilgilendi.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Beyza Karacabey, şunları kaydetti: ““Bozok Üniversitesi ailesi olarak huzurevi sakinlerini ziyaret edip onların gönüllerini almak, ellerini öperek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla her ay düzenli olarak başlattığımız ziyaret programlarını bugün de Anneler Günü dolayısıyla devam ettiriyoruz.
Buradaki insanların Anneler Günü’nde yalnız kalmasını istemedik. Ellerini öptük, anneler gününü kutladık. Annelerimiz hayat boyunca yanımızda olup bizi nasıl yalnız bırakmadılarsa, bizlerde şimdi onların yanında olmalıyız. Ömürlerinin sonuna kadar onları mutlu ve huzurlu kılmalı, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.