""

Huzurevi sakinlerine arabaşı ikramı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:24

Huzurevi sakinlerine arabaşı ikramı

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki öğretim üyesi eşleri her ay düzenli olarak yaptıkları huzurevi ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Huzurevi sakinlerine arabaşı ikramı
Son Güncelleme :

22 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelerek çeşitli ikram ve hediyeler takdim eden heyet, bu ziyaretinde Yozgat’ın yöresel lezzeti arabaşı ikram etti.
Huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sorarak sohbet eden Beyza Karacabey, “Huzurevi sakinlerini daha önceki ziyaretlerimizde değişik ikramlarımız oldu. Yaşlılarımız bizden en son ziyaretimizde Yozgat’ın yöresel lezzeti olan arabaşı istemişlerdi.
Arabaşını özlemişler. Bizler de heyet olarak huzurevi sakinlerimizin taleplerini yerine getirerek onlara arabaşı ikramında bulunduk ve bu özlemlerini giderdik. Onların mutlu olduklarını görmek bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.