""

Hz.Aişe Yatılı Kız Kuran Kursunda Sona Gelindi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:33

Hz.Aişe Yatılı Kız Kuran Kursunda Sona Gelindi

Sarıkaya’da hayırsever kimliği ile her zaman duyarlılığını koruyan bir ilçe olarak gündemde ki yerini her zaman korumuştur. Hayır severlik konusunda ilçe halkı tüm desteğini esirgemezken camii ve kuran kurslarına olan destekleri takdire şayandır.Sarıkaya Gazetesi olarak tüm Sarıkaya halkını bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyoruz.

Hz.Aişe Yatılı Kız Kuran  Kursunda Sona Gelindi
Son Güncelleme :

18 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Genelinde tüm ilçe müftüleri aylık toplantılarını gerçekleştirmek üzere Sarıkaya da bir araya geldiler.Geçtiğimiz hafta gerçekleşen toplantı sonunda ilçe merkezinde yapımı devam eden Hz.Aişe yatılı kız kuran kursu yerinde ziyaret edildi.
Kasım ayı ilçe müftüleri aylık toplantısı bu ay bütün ilçelerin katılımıyla Sarıkaya da yapıldı.Toplantı bitiminde İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu ve ilçe müftüleri ilçede yapımı devam etmekte olan Hz.Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatını gezerek inşaat hakkında bilgi aldılar.
İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR İl Müftü Vekili ve ilçe müftülerine kısaca inşaat hakkında şu bilgileri verdi.
“Kur’an Kursu inşaatı Mayıs 2015 tarihinde başlamış olup 86 yataklıdır.Bodrum dahil altı kattan oluşmaktadır.3050 metre karelik arsa üzerinde inşa edilen,yaklaşık 2 milyon TL’lik keşif maliyeti olan şu ana kadar bir buçuk milyon civarında harcama yapılmıştır. Bu paranın tamamı ilçe halkı tarafından karşılanmıştır “diyerek sözlerini şöyle tamamladı.
“ İnşaatının geri kalan kısmının en kısa zamanda tamamlanıp 2017 yılı Yaz Kur’an Kurslarına yetiştirmek olduğunu açılayan İlçe Müftüsü Necmettin Kayar bu konuda maddi ve manevi desteği olan bütün Sarıkayalılara dua ediyoruz hepsinden Allah razı olsun ilçemizde bulunan bütün müftü arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.