""

“Hz.Muhammed ve Güvenli Toplum” programı büyük ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:48

“Hz.Muhammed ve Güvenli Toplum” programı büyük ilgi gördü

Akdağmadeni ilçesine bağlı Arpalık Köyü’nde Kuran Kursuöğretici ve kursiyerlerin tarafından “Hz.Muhammed ve Güvenli Toplum”konulu etkinlik gerçekleştirildi.

“Hz.Muhammed  ve Güvenli Toplum”  programı büyük ilgi gördü
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 7:00

Programa Akdağmadeni İlçe Müftü Vekili Serdar Kılıç, Yozgatİl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, din görevlileri ve vatandaşlarkatıldı. Bu öğretim yılı başında hizmete açılan Kuran Kursu’nda, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program daha sonra iki ayrı bölümdegerçekleştirildi.
Kuran Kursu öğreticisi ve kursiyerler tarafındanhazırlanan “Kutlu Doğum” programında bayanların yoğun katılımı dikkat çekti.Kuran kursu kursiyerleri tarafından zengin içerikli olarakgerçekleştirilen programın ardından camiye geçilerek, mevlid-i şerifokundu ve ilçe Müftü Vekili Serdar Kılıç yaptığı vaazında, “Hz.Muhammed ve Güven Toplum” konusunda cemaatle önemli paylaşımlarda bulundu. Kutlanmakta olan “Kutlu Doğum Haftası”nın temasının,Diyanet İşleri Başkanlığınca ‘Hz.Muhammed ve Güven Toplumu’ olarakbelirlendiğini kaydeden Kılıç, doğruluk, dürüstlük, güvenilirlik, ahdevefa, nezaket, adalet, hoş görü ve cömertlik gibi İslam’ın evrenselprensiplerinden bahsetti. Medine İslam toplumunun da güven temelindekurulduğunu vurguladı”. Yapılan duanın ardından öğle namazı kılındı veikramlar sonrası program sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.