""

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak öğrenci ve öğretmenlerle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 23:28

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak öğrenci ve öğretmenlerle buluştu

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eğitim camiasıyla yakın ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nu ziyaret eden Altınkaynak, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak öğrenci ve öğretmenlerle buluştu
Son Güncelleme :

17 Nisan 2024 - 16:54

Okulun farklı birimlerini inceleyen Altınkaynak, yürütülen eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında okul yöneticilerinden ve öğretmenlerden detaylı bilgi aldı.
Eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin daha başarılı olmaları için yapılan çalışmaları yakından takip eden Altınkaynak, okulun eğitim ortamını ve altyapısını da değerlendirdi.
Öğrencilerin sınıflarına misafir olarak onlarla sohbet eden Altınkaynak, öğrencilerin isteklerini ve önerilerini dinledi. Öğrencilerle yapılan samimi sohbetlerde eğitim ve gelecekleriyle ilgili konular ele alındı.
İl Milli eğitim Müdürü Altınkaynak, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve başarılarını desteklemek amacıyla onlara cesaret verici sözler sarf etti.
Öğretmenlerle de bir araya gelen Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen eğitim politikaları hakkında bilgi verdi ve Yozgat eğitimine sağlanan katkılardan dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Öğretmenlerle yapılan toplantıda, eğitimde yaşanan güncel konular ve gelecek planları ele alındı. Altınkaynak, öğretmenlerin deneyimlerinden ve önerilerinden faydalanarak eğitimde daha iyi sonuçlar elde edilebileceğini vurguladı. /Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.