""

İl Özel İdarespor sezon hazırlıklarına start verdi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:51

İl Özel İdarespor sezon hazırlıklarına start verdi

Yozgat Kamil Kılıçarslan Amatör küme futbol ligi B grubunda mücadele verecek olan İl Özel İdarespor 2018.2019 sezonu hazırlıklarına başladı.

İl Özel İdarespor sezon  hazırlıklarına start verdi
Son Güncelleme :

24 Eylül 2018 - 7:00

Yozgat Kamil Kılıçarslan Amatör küme futbol ligi B grubunda mücadele verecek olan İl Özel İdarespor 2018.2019 sezonu hazırlıklarına başladı.
İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Abdurrahman Doğan gözetiminde Türkiye’nin ilk milli parkı olan camlık milli parkında sezon hazırlıklarına start veren sarı lacivertli ekip 10 günlük birinci kamp dönemini Çamlıkta yapacak.
Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin bir açıklama yapan il özel İdarespor teknik direktörü Abdurrahman Doğan 20 Eylül itibari ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Doğan takımımızda birlik beraberlik ve kaynaşma üst düzeyde. Geçen yıl yakınızda olan bir kaç futbolcu arkadaşımı ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine nokta transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Eksik gördüğüm mevkilere bir kaç transfer yapacağız. Lig maçları 27 Ekimde başlıyor. Bu süreye kadar sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Hazırlık kampında 3 hazırlık maçı oynayacağız. İl Özel İdarespor kulübü olarak hedefimiz ilk olarak play off a kalmak ve şampiyonluğa ulaşmak. Bunu başaracak güçteyiz. Takımıma güveniyorum. Bu yıl futbol severler genç mücadele ve asla centilmenlikten ödün vermeyen bir takım izleyecek. Amatör kümede mücadele verecek tüm takımlara başarılar diliyorum dedi.
İl Özel İdarespor kulübü başkanı Erol Toraman da il özel idarespor kulübünün hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Toraman takım teknik direktörü Abdurrahman Doğan ‘ın raporu doğrultusunda takımımıza Sorgun Belediye spordan forvet Samet Alpkirişci Çamlık spordan forvet cihan berat fidancı Yozgat Belediye spordan orta saha Emre Yeşilyurt Sorgun Belediye spordan kaleci Abdullah Tuna Bozokspordan stoper Necdet Can Yücel Kaleci Hanifi Ceyhan ve stoper Buğra Bulutu renklerimize bağladık. Bir kaç futbolcu daha almayı düşünüyoruz. Takımımızın sezon hazırlıkları başladı. Sezona en iyi şekilde hazırlanıp mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız. Amatör kümede mücadele verecek tüm takımlarımıza başarılar diliyor müsabakaların fair play ölçüsünde centilmence geçmesini temenni ediyorum diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.