""

İlçe Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:04

İlçe Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

Aydıncık İlçesinde Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna sunulacağı 16 Nisan 2017 Pazar günü seçimlerin başlamasından bitimine kadar seçimin düzen içerisinde yönetimi ve dürüstlüğü ilkesine uygun bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için; İlçe Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

İlçe Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

15 Mart 2017 - 7:00

Toplantıda; İlçe Seçim Kurulunun çalışmalarına tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca her türlü iş gücü, araç ve malzeme desteği sağlanması, oylama öncesi, oylama günü ve oylama sonrasında ilçe genelinde alınacak tedbirlerle referandumun sağlıklı bir şekilde, huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi konuları ele alındı.
İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol, Başkanlığında düzenlenen toplantıya, İlçe Seçim Kurulu, siyasi parti temsilcileri, merkez ve belde belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.