""

İletişim fakültesi öğrencilerine kavuşacak « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:17

İletişim fakültesi öğrencilerine kavuşacak

Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’ne ilk öğrencilerini alarak eğitim-öğretim hayatına başlayacak.

İletişim fakültesi öğrencilerine kavuşacak
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi bünyesinde İletişim Fakültesi’nin daha önceki yıllarda açılmış olmasına rağmen öğretim üyesi temin edilemediği için eğitim öğretime başlayamadığını belirten Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin 2017-2018 eğitim-öğretim yılında eğitime başlaması için büyük çaba sarf ettiklerini ve bunda da başarılı olduklarını söyledi.
İletişim Fakültesi’nde bu yıl Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü açarak 60 öğrenci ile eğitim-öğretim hayatına başlayacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, İletişim Fakültesi’nin hem ülkemiz hem de üniversitemiz için önemli bir fakülte olduğunu ve Yozgat’ın kültürel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey İletişim Fakültesi’nin Halkla İlişkiler ve Gazetecilik bölümlerine de gelecek yıl akademik kadrosunu tamamlayarak öğrenci alabilmeyi hedeflediklerini ifade etti.
“Bozok Radyo Yayın Hayatına Hazır”
İletişim Fakültesi’ni açarken daha önce başlatılan bir çalışmayı da bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, “Bozok Radyo frekansını daha önce almıştık. Radyomuzun teknik donanımını da hazırlayarak fakültemizin kuruluşu ile beraber üniversitemizin radyosunu da aktif hale getirmiş olacağız. Radyoyu aktif hale getirip en kısa zamanda televizyon frekansını almak ve televizyon yayıncılığına başlamak için de çalışmalara başlıyoruz. Bu aynı zamanda hem üniversitemiz için hem de şehrimiz için çok önemli bir gelişme olacaktır. İletişim Fakültemiz ile şehrimizin tanıtımına da katkıda bulunmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.