""

İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı istişare toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:28

İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı istişare toplantısı yapıldı

Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı, İlçe İmam Hatip Mezunları Dernekleri ve Yozgat il merkezinde bulunan lise müdür ve idarecileri hafta sonu Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepesi sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı  istişare toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

26 Aralık 2016 - 7:00

Konu ile ilgili açıklama yapan Emekli Müftü Yardımcısı ve Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı Başkanı Ahmet Muti Güneşer, “Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı, İlçe İmam Hatip Mezunları Dernekleri ve Yozgat il merkezinde bulunan lise müdür ve idarecileri ile bir araya geldik. Burada okullarımızda kalitenin artırılması ve hem Yozgat’a hem de ülkemize daha fazla faydalı olunması noktasında neler yapabiliriz? Bu konular üzerine çalışmalar yaptık. Buradan çıkan sonuçla da şehrimizdeki okullarımıza ne gibi katkılar sunabiliriz bunları değerlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.