""

İmam Hatip Ortaokulu başarısıyla adından söz ettiriyor « Yeniufuk Gazetesi

9 Mayıs 2024 - 02:46

İmam Hatip Ortaokulu başarısıyla adından söz ettiriyor

Boğazlıyan İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan projeler yapılan incelemeler sonucunda Kaymakamlık proje ekibi tarafından uygulamaya uygun görüldü.

İmam Hatip Ortaokulu  başarısıyla adından söz ettiriyor
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Boğazlıyan İmam Hatip Ortaokulu proje ekibi tarafından hazırlanan “Değerli ve Sosyal Gençler” ve “Çınar Kafe” projesi kapsamında öğrenci ve eğitimciler toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, proje sorumluları, özellikle günümüzdeki iletişim kopukluğu,birbirimizi anlayamamak,kuşak çatışmasını önlemek ve birlik-beraberlik ruhunu canlandırmak gibi konularda paylaşımlar yapmayı amaçladıklarını ifade etti. “Çınar Kafe” projesi, Fen Bilimleri öğretmeni Ahmet Kazım Yazar, proje ile kuşaklar arası bilgi alış verişi ve aradaki kopukluğun giderilmesinin amaçlandığını belirterek emeği geçen ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.