""

İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı Protokolü imzalandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:39

İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı Protokolü imzalandı

Bozok Üniversitesi Rektörlüğü ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü arasında “İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı” hakkında işbirliği protokolü imzalandı.

İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri  Programı Protokolü imzalandı
Son Güncelleme :

16 Şubat 2017 - 7:00

Öğrencilerin eğitimine ilişkin imzalanan protokolle Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanan, Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılacak olan Hukuk Bölümü altında “İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı”na önümüzdeki eğitim-öğretim yılından itibaren öğrenci alımına başlayacak.
Ceza infaz ve tutukevlerinin ihtiyacı olan nitelikli personeli yetiştirmek, mesleki eğitimlerini sağlamak için açılacak “İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı, normal ve ikinci öğretim olarak eğitim verecek.
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanı Çelebi Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret ederek imzalan protokolün hayırlı olmasını diledi.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, bölümden yetişecek öğrencilerin gelecekte Adalet Bakanlığı’na en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirterek Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programında ceza infaz kurumları ve tutukevlerininin ihtiyacı olan nitelikli personeller yetişeceğini, imzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.