""

Irgatoğlu güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:26

Irgatoğlu güven tazeledi

MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Cumartesi günü yapılan 12’nci olağan genel kurulda 347 delegenin güvenoyunu ile göreve devam kararı aldı.

Irgatoğlu güven tazeledi
Son Güncelleme :

27 Mart 2017 - 7:00

Saat 13.30’da başlayan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, MHP eski Milletvekillerinden Ahmet Erol Ersoy, MHP İl Başkanı Ethem Sedef, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, MHP eski milletvekili adaylarından Yusuf Mertoğlu, Mehmet Ali Çakır, eski belediye başkanlarından, gazeteci Ali Açıkgöz, Ahmet Demirel ve teşkilat mensupları katıldı.
Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yaptığı genel kurulda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi kongrelerinin bir düğün, bir toy, bir yeniden diriliş olarak gerçekleştiğini vurgulayan Irgatoğlu; “Yapmış olduğumuz kongrenin bizlere ve partimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Öncelikle milliyetçi, ülkücü hareketin fikrini harekete geçiren ve gönüllerimizde bir sevda haline getiren Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Görev süremiz boyunca il başkanımız ve yönetimi ile istişareli olarak çalışarak hareketimizi bir adım daha ileri götürebilmek gayretinde olduk. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte sadece merkez ilçe ve köylerinde değil, Yozgat’ın tüm ilçelerinde gerçekleştirilen parti programlarına katılarak oradaki ülküdaşlarımızla da bir araya geldik” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.