""

Irgatoğlu: MHP tarihi bir rol üstlendi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:06

Irgatoğlu: MHP tarihi bir rol üstlendi

MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, sona yaklaşılan referandum sürecinde Türkiye’nin yararına çalıştıklarını söyledi.

Irgatoğlu: MHP tarihi bir rol üstlendi
Son Güncelleme :

14 Nisan 2017 - 8:37

MHP’nin her zaman Türkiye’nin yararı ve geleceği adına adımlar attığını ve bu uğurda yapılması gereken her şeyi yaptığını kaydeden Irgatoğlu, MHP’nin 16 Nisan sürecinde tarihi bir rol üstlendiğini söyledi. Irgatoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana gelinen süreçte MHP’nin devletinin ve milletinin yanında ülkesinin bekası için meydanları boş bırakmadığını, bundan sonraki süreçte de yine aynı istikrar ve kararlılıkla çalışacağını dile getirdi. Referandum sürecinde yaşananların kirli söylemlere alet edildiğini dile getiren Irgatoğlu, “Biz Türk milleti olarak birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi, içeride ve dışarıdaki düşmanlarımıza göstermiş bulunmaktayız. Ancak bizim bu kardeşliğimizi kirli emlerline alet ederek çeşitli iftiralar atanlar mevcut. Ve olmaya da devam edecek. Bizler Türk milleti olarak kardeşliğimizi birliğimizi kimsenin kötü emellerine alet ettirmeyeceğiz. MHP bu noktada kararlılıkla yoluna devam edecektir” ifadelerine yer verdi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Türkiye’yi kaybedebiliriz’ çağrısına kulak verdiklerini anımsatan Irgatoğlu, “Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkesinin geleceği için yapılacak tüm fedakarlıkları yapmış, ödenmesi gereken tüm bedelleri ödemeye hazır bir MHP olarak yola çıkmıştır. Devletimiz ve milletimiz için verilecek önemli kararlarda MHP de bir mihenk taşı olmuştur ve olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.
Irgatoğlu, 18 maddelik anayasa değişikliği paketinin MHP’nin desteği ile hazırlandığına burgu yaparak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin durup dururken neden iktidar partisini desteklediği yönündeki iddialar karşısında şunu hatırlatmak istiyorum. Milliyetçi Hareket’in şahıslarla işi olmaz, asla da yoktur. Bizim ortak davamız aziz milletimiz ve Türkiye Cumhuriyeti’dir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.