""

İş adamları Roma Hamamını gezdi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:08

İş adamları Roma Hamamını gezdi

Yozgat’ın yatırım potansiyelini ortaya çıkarmak, iş adamlarının Yozgat’a yatırım yapmalarını sağlamak, istihdamı artırmak, büyük şehirlere göçü önlemek ve ilimizi yaşanabilir bir şehir yapmak için düzenlenen toplantıya katılan iş adamları toplantının son gününde Sarıkaya Roma Hamamını gezdi.

İş adamları Roma Hamamını gezdi
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2017 - 7:00

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve zirveye katılan iş adamları ilk önce Sarıkaya Sarızeybek İş Merkezinde açılan yöresel ürün ve el ürünleri pazarını gezdi. Burada yöresel ürünlere yoğun ilgi gösteren iş adamları Sarıkayalı bayanların yaptığı ürünlerden alarak onlara ekonomik katkı sağladı.
Vali Yurtnaç ve iş adamları daha sonra Tarihi Roma Hamamını gezdi. Roma Hamamını ilk defa gören iş adamları tarihi yapıya hayran kaldı.
Roma Hamamı ve termal tesisler hakkında bilgi alan iş adamları Yozgat’ın gelişimi için önemli bir adım atan Vali Kemal Yurtnaç ve zirvenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek ilimizden ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.