""

İş Kur’dan gazetemize teşekkür belgesi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:28

İş Kur’dan gazetemize teşekkür belgesi

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, kurum çalışmalarına gazetemizin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

İş Kur’dan gazetemize  teşekkür belgesi
Son Güncelleme :

31 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, kurum çalışmalarına gazetemizin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
İş Kur İl Müdürü Taner Yıldız, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek kurumlarının çalışmalarını kamuoyunun bilgilendirilmesine imkan sağlayan Yozgat basınının bu anlamda kendilerine önemli katkı sağladığını söyledi.
Yıldız, “Kurum olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gerek istihdam, gerekse meslek edindirme kurslarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın İş Kur’dan faydalanmalarını sağlamak için sadece merkezde değil ilçelerde de iş yeri sahiplerini ziyaret ederek kurumumuzun faaliyetleri hakkında bilgiler veriyoruz. Özellikle bu konuda Yozgat basınımızın katkısı çok büyük avantaj sağlıyor. Çünkü her yere ulaşma imkanımız olmuyor. Bizleri gazetelerde çıkan haberlerden dolayı arayan ve bizzat kurumumuza gelerek; şöyle bir imkan var ve ben bu imkandan nasıl faydalanırım” diyerek başvuruda bulunanlar oluyor. Bu vesile ile Yeniufuk Gazetesine yaptığımız çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulmasında bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyor ve günün anısına da teşekkür belgesini takdim ediyoruz.”diye konuştu.
İl genelinde İŞ KUR’a 29 bin 432 kayıtlı iş gücünün bulunduğunu söyleyen Yıldız, 2017 yılının ilk 9 ayında 3 bin 548 iş yerine bin 796 kişinin yerleştirildiğini belirterek, 2018 yılında ise 5 bin 446 işyerinde 3 bin 984 kişinin istihdam edildiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.