""

İş sağlığı ve güvenliği öğrencileri BÜ kampüsünü ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:18

İş sağlığı ve güvenliği öğrencileri BÜ kampüsünü ziyaret etti

Bu yıl ilk defa öğrenci alan Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu, İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü öğrencileri, oryantasyon programı kapsamında Yrd.Doç.Dr. Mehmet Gümüş eşliğinde Bozok Üniversitesi merkez kampüsünü ziyaret etti.

İş sağlığı ve güvenliği öğrencileri BÜ kampüsünü ziyaret etti
Son Güncelleme :

18 Ekim 2017 - 7:00

“Uluslararası III.Adli Hemşirelik II.Adli Sosyal Hizmet I.Adli Gerontoloji Kongresi”ne katılarak Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Mahmut Kılıç’ın sunumu takip eden öğrenciler, Bozok Üniversitesi merkez kampüsü Erdoğan Akdağ Kampüsü ve Yozgat şehir merkezini ziyaret etti. Öğrenciler oryantasyon program kapsamındaBozok üniversitesi kampüs alanını ve Yozgat şehir merkezinde tarihi konak, binaları gezdi. Program sonunda öğrenciler Nohutlu Tepesi’ne çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenli Bölümü öğrencileri oryantasyon programı ile üniversite kampüsü ve Yozgat şehir merkezini ilk kez tanıma imkanı buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.