Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Dedefakılı Belediyesi arasında üç yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı. Dedefakılı Belediyesinde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Dedefakılı Belediye Başkanı Haydar Coşkun ve sendika üyeleri katıldı.
İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile sendika üyesi işçilerin ücretlerine sosyal haklar hariç birinci yıl birinci altıay yüzde 85, ikinci altıay, ikinci ve üçüncü yıl memur ücretlerine yapılan zam oranı ve enflasyon farkı uygulanacak.
Sözleşme sonrasında açıklamalar yapan Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız; “Üyelerimizin haklarını korumak ve daha iyi noktalara getirmek için çalışıyoruz. Zor günlerden geçiyoruz ancak bu zorlukları birlikte aşacağız. Bizim gibi düşünerek çalışanlarını mağdur etmeyen Dedefakılı Belediye Başkanımız Haydar Çoşkun’a eteşekkür ederiz. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, belediyemize ve tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber Merkezi