""

İŞKUR’dan işverenlere teşekkür ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:53

İŞKUR’dan işverenlere teşekkür ziyareti

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, ilimizde faaliyet gösteren değerli işverenlerimize istihdama katkılarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İŞKUR’dan işverenlere teşekkür ziyareti
Son Güncelleme :

26 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, ilimizde faaliyet gösteren değerli işverenlerimize istihdama katkılarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
İşverenlerle bir araya gelen Yıldız, yapılan görüşmelerde bölgemizin işgücü piyasa durumunu değerlendirerek, birlikte nasıl daha aktif rol alınabilir konularında bilgi alışverişinde bulundular. Bununla birlikte Yıldız, İlave İstihdam Teşviki ve MEGİP Protokolü başta olmak üzere İşe İlk Adım Projesi, İş’te Anne Projesi ve İşbaşı Eğitim Programları hakkında işverenlerimize bilgiler verdi. Yıldız görüşmenin ardından Grand Ser Oteli, Köksallar Mobilya, Gimat Marketler Zinciri, Coşkun Şirketler Gurubu, Tepe Servis ve Yönetim A.Ş, Çamlı Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri A.Ş. ve Webhelp Çağrı Merkezi yöneticilerine İstihdama yapmış oldukları değerli katkılarından ötürü Teşekkür Belgelerini takdim etti. İşveren temsilcileri aldıkları Teşekkür Belgeleri için Yıldız’a memnuniyetlerini ifade ederek, İŞKUR’la birlikte çalışmamız neticesinde hem biz işverenler hem de çalışan işgücünün kazançlı çıktığını ifade ettiler.
İşveren Temsilcilerine MEGİP Protokolünü hatırlatarak detaylı bilgiler veren Yıldız, İşverenlerimizin nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak üzere mesleki eğitim kurslarımızda teorik ve pratik eğitimin bir arada verileceği yeni bir sistemi hayata geçiriyoruz dedi. Yıldız bu uygulama ile işverenimiz maliyetsiz bir şekilde kendi çalışma yöntemlerine uygun olarak eleman yetiştirecek böylece hem personel ihtiyacını karşılayacak hem de üretimde verimini artıracaktır açıklamasında bulundu.
Yıldız, TOBB ile İŞKUR’un iki yıl boyunca düzenleyeceği mesleki eğitim kursları 160 fiili günü geçmeyecek olup düzenlenecek mesleki eğitim kurslarına katılan vatandaşlarımıza günlük 61,65 TL cep harçlığı, genel sağlık sigortası, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primleri İŞKUR tarafından karşılanacaktır dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.