""

İstanbul-Yozgat hızlı tren seferleri, 4 Mayıs’ta başlıyor « Yeniufuk Gazetesi

12 Mayıs 2024 - 23:09

İstanbul-Yozgat hızlı tren seferleri, 4 Mayıs’ta başlıyor

Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, İstanbul-Yozgat Yüksek Hızlı Tren seferlerinin 4 Mayıs 2024 tarihinde başlayacağını duyurarak, Yozgat’a hayırlı,
olmasını temenni etti.

İstanbul-Yozgat hızlı tren  seferleri, 4 Mayıs’ta başlıyor
Son Güncelleme :

28 Nisan 2024 - 16:43

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, yaptığı açıklamada, geçmişte AK Parti iktidarı öncesinde sadece hayal edilen “kara tren Yozgat’a gelir mi” düşüncesinden bugün Yozgat’ın hızlı tren seferleriyle ulaşımda çağ atladığını vurguladı.
Yozgat’a kazandırılan hızlı trenin, şehrin ekonomisine, turizmine ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacağını belirten Milletvekili Şahan, vatandaşların da bu ulaşım imkanından en iyi şekilde faydalanacağını ifade etti.
Kentin ulaşım ağının daha da güçleneceğine dikkat çeken Şahan, vatandaşların güvenli, ekonomik, çevreye duyarlı ve konforlu ulaşımını sağlamak adına İstanbul-Yozgat Yüksek Hızlı Tren Ekspres Seferlerinin 4 Mayıs tarihinde başlayacağını ifade etti. Bu önemli gelişmenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Şahan, bu projenin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na ve tüm çalışanlara teşekkür etti./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.