""

İtfaiye aracına 25 metrelik merdiven « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 19:21

İtfaiye aracına 25 metrelik merdiven

Çekerek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çatı ve apartman yangınlarına karşı daha sağlıklı müdahalede bulunmak için eski itfaiye aracı merdiven uzunluğunu monte ederek 25 metrelik merdivene yükseltti.

İtfaiye aracına  25 metrelik merdiven
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, itfaiye aracının merdiveninin küçük olmasının yangınlara müdahalede ilçenin en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi.
Bozkurt, “İlçemizde yangın çıksa yangında yüksek katlı yerden yangın mağdurlarını almamız imkansızdı. Eski itfaiyelerimizden birine 25 metre merdiven sistemi ekleterek tamamen yangın söndürmeye yönelik oluşturduk. Yangın çıkma ve mağdurları yangından alamama korkusunu yaşıyorduk. İtfaiye aracımıza yapılan monte çalışması ile bu sorunu da aşmış olduk. Temennimiz tabi ki yangınların kazaların olmaması ama olakj böyle bir durumda daha rahat bir şekilde müdahale yapmış olacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.