""

Jandarma, çocuklara bayram sevinci yaşattı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:22

Jandarma, çocuklara bayram sevinci yaşattı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirmek amacıyla harekete geçti. Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği’ne bağlı ekipler, sorumluluk bölgesindeki köy ve mahallelerde çocukları ziyaret ederek, bayramlaşma etkinliği düzenledi ve hediyeler dağıttı.

Jandarma, çocuklara bayram sevinci yaşattı
Son Güncelleme :

08 Nisan 2024 - 16:43

Jandarma ekipleri, köy ve kırsal mahalleleri dolaşarak çocuklarla bir araya geldi. Divanlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar jandarma ekipleriyle bayramlaştı ve heyecanlı bir gün geçirdi. Ekipler, çocuklara bayrak, boyama kitabı ve şeker gibi hediyeler vererek onları mutlu etti.
Divanlı Mahallesi’nden Kadir Karameşe adlı bir çocuk, jandarma ekiplerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bizim bayramımızı kutladılar, bize bayrak, boyama kitabı ve şeker verdiler. Çok eğlendik.” dedi. Diğer çocuklar da benzer ifadeler kullanarak jandarma ekiplerine teşekkür etti. Etkinlik, Jandarma ekiplerinin çocuklarla kurduğu güzel iletişimin bir göstergesi olarak dikkat çekti. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.