""

Jandarma geçit vermiyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:43

Jandarma geçit vermiyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aydıncık İlçesi’ne bağlı bir köyde gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Jandarma geçit vermiyor
Son Güncelleme :

07 Nisan 2024 - 15:18

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla ilgili istihbarat çalışmaları çerçevesinde, Çekerek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Aydıncık ilçesine bağlı bir köyde operasyon düzenledi.
Operasyonda, (İ.K.), (M.K.), (H.K.) ve (Y.A.) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda ise 7 gram esrar, 3 adet ekstazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet şarjör, 8 adet tabanca şarjörü ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Şüpheliler hakkında adli işlemlerin devam ettiği belirtilirken, Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına karşı mücadelesinin azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.