""

Jandarma operasyonları aralıksız devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 14:59

Jandarma operasyonları aralıksız devam ediyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliği ile huzurun devamı için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarma operasyonları aralıksız devam ediyor
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 17:21

16-30 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmaların detayları açıklandı:
Olaylar ve Yakalanan Şüpheliler: İl genelinde (217) olayda (159) şüpheli şahıs yakalanmıştır.
Sorgulamalar ve Araç Denetimleri: Toplam (20.576) şahıs ve (8.965) araç sorgulanmış, (267) araca cezai işlem uygulanmış, (27) araç trafikten men edilmiştir.
Umuma Açık Yer Denetimi: (106) umuma açık yer denetlenmiştir.
Aranan Şahısların Yakalanması: Çeşitli suçlardan aranması bulunan (71) şahıs yakalanmıştır.
Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirme: Asayiş suçlarından (2) şahıs tutuklanmış, yapılan aramalarda; 3 adet tabanca, 3 adet bıçak, 1 adet av tüfeği ele geçirilmiştir. Ayrıca, narkotik suçları kapsamında (2) şüpheli şahsa işlem yapılmış, 1 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Yapılan aramalarda; muhtelif miktarda metamfetamin maddesi, uyuşturucu kullanma aparatı ve bonzai ele geçirilmiştir.
Kaçakçılıkla Mücadele: Kaçakçılık suçlarıyla ilgili (6) şahsa işlem yapılmış, yapılan aramalarda; 15 adet sikke, 14 adet muhtelif eski eser, 5 adet obje, 49 adet elektronik sigara, 4 adet faturasız kulaklık, kıyılmış tütün ve 10.130 adet dolu makaron ele geçirilmiştir.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele: (108) yabancı uyruklu şahsın GBT sorgusu yapılmış, (34) ikamet kontrol edilmiştir./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.