""

Jandarma trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:56

Jandarma trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, şehir genelinde yolcu taşıyan araçlara yönelik önemli bir denetim gerçekleştirdi.

Jandarma trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 16:47

24 Şubat 2024 tarihinde yapılan denetimlerde, araç sürücülerinin kurallara uyma düzeyinin artırılması, yolcuların emniyet kemeri kullanımı, takograf kontrolü ve araçların kışlık lastiklerinin kontrolü gibi önemli konular üzerinde duruldu.

Yapılan denetimlerle, güvenli bir seyahat ortamının sağlanması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi hedeflendi. Denetimler sırasında araç sürücüleri ve yolculara emniyet kemeri kullanımının önemi hakkında bilgi verilerek, trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, trafik kazalarının azaltılması için alınması gereken emniyet tedbirlerinin ve denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Haber: Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.