""

Jandarma’dan kaçak kazıya suçüstü « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:12

Jandarma’dan kaçak kazıya suçüstü

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğazlıyan ilçesinde kaçak kazı yapan ve hurda hırsızlarını suçüstü yakaladı.

Jandarma’dan kaçak kazıya suçüstü
Son Güncelleme :

02 Kasım 2018 - 9:08

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğazlıyan ilçesinde kaçak kazı yapan ve hurda hırsızlarını suçüstü yakaladı.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından alınan bir duyum üzerine Ü.S., M.S., T.S., D.S., O.S. ve O.D. isimli şüphelilerin Yozgat ili Boğazlıyan İlçesi Eğlence köyünde kazı yaparken suçüstü yakalandıkları, olay yerinde (2) Adet Kazma, (2) Adet Kürek ele geçirilmiş ve 3×3 metre ebadında bir çukur olduğu görülmüştür. Olayda herhangi bir Kültür ve Tabiat Varlığı ele geçirilememiştir. Olayla ilgili olarak Boğazlıyan C.Savcısının alınan talimatı ile adli tahkikata başlanılmıştır” denildi.
JANDARMA HURDA HIRSIZINA SUÇÜSTÜ
Boğazlıyan İlçesi Ovakent Beldesi Keklicek mevkiinde faaliyet gösteren Coşarlar Taş Ocağı bölgesinde 30 Ekim 2018 günü saat:21.30 sıralarında şüpheli bir aracın bulunduğu yönünde ihbarın değerlendirilmesi sonucu bölgede Jandarma devriyesi tarafından yapılan kontrolde; taş ocağı şantiyesine ait oksijen kaynağı ile kesilen doğalgaz borusu vana, çatı sacı ve demir ayaklarını 60 TT … plakalı kamyonete yüklerken İ.K isimli şahıs suçüstü yakalanmıştır. Kamyonete yapılan incelemede yine aynı mevkide faaliyet gösteren Yüceller Taş Ocağından çalınan trafo malzemeleri ve diğer hurda malzemeler ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak C.Baş Savcısına bilgi verilerek şüpheli gözaltına alınmış, ele geçirilen malzemeler firma yetkililerine teslim edilmiştir. Söz konusu malzemelerin piyasa değerinin 143.000 TL olduğu değerlendirilmektedir. Şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.