""

Jandarma’dan kaçak kazıya suçüstü « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:11

Jandarma’dan kaçak kazıya suçüstü

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akdağmadeni ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şahsı aletlerle birlikte suçüstü yakaladı.

Jandarma’dan kaçak kazıya suçüstü
Son Güncelleme :

12 Şubat 2024 - 15:04

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akdağmadeni ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şahsı aletlerle birlikte suçüstü yakaladı.

İl Jandarma görevlileri,  Tabiat Varlıklarını Koruma ve kaçak kazı ile mücadele kapsamında Akdağmadeni ilçesi kırsalında kaçak kazı yapılacağı bilgisine ulaştı.

Akdağmadeni Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, tespit ettikleri şüpheli aracı ve  (L.H.)(S.M.)(V.A.) ve (S.D.) isimli şahısları kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakaladı.

Yakalanan şahısların üzerinde ve arabasında yapılan aramada; 1 Adet Hilti Ve Hiltiye Ait  Kaya Delmekte Kullanılan Demir Uçlar,1 Adet Şarzlı Matkap Ve Matkaba Ait Demir Tığlar,3 Adet Murç

4 Adet alan arama tarama cihazı olarak tabir edilen bakır çubuk ele geçirildi.

Olay ile ilgili (L.H.)(S.M.)(V.A.) ve (S.D.) isimli şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler devam ediyor.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; her türlü kaçakçılık faaliyetleriyle mücadelelerinin kararlıkla devam edeceği belirtildi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.