""

Jandarma’dan tarihi eser operasyonu « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 07:09

Jandarma’dan tarihi eser operasyonu

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Boğazlıyan İlçesinde durdurulan bir otomobilde 327 adet tarihi eser niteliğinde sikke ele geçirildi.

Jandarma’dan tarihi eser operasyonu
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 19:02

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli T.U., adli işlemlerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde bir şahsın elinde tarihi eser bulundurduğu ve bu tarihi eserleri para karşılığında satacağı bilgisine ulaştı.
Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Boğazlıyan ilçesinde bir otomobili durduran jandarma ekipleri, (T.U.) isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri araçta yaptıkları aramada (327) adet tarihi eser niteliğinde sikke ele geçirdi. Tarihi eserler Yozgat Müze Müdürlüğüne teslim edilirken Olayla ilgili gözaltına alınan (T.U.) isimli şüpheli yapılan adli işlemlerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.