""

Jandarmadan trafik denetimi « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:40

Jandarmadan trafik denetimi

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, “Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” kapsamında Yozgat Merkez ve Sorgun ilçelerinde yolcu taşıyan araçlara yönelik Sivil Trafik Denetim Faaliyeti gerçekleştirdi.

Jandarmadan trafik denetimi
Son Güncelleme :

08 Nisan 2024 - 16:37

Trafik Jandarması tarafından icra edilen devriye faaliyetlerinde, sürücülerin trafik kurallarına uyması ve güvenli seyahat için çeşitli denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda yapılan faaliyetler arasında, emniyet kemeri kullanımı kontrolü, takograf kontrolü ve sürücülerin hız limitlerine uyumunun sağlanması öne çıktı. Ayrıca, sürücülere genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtıldı.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, trafik kazalarının en aza indirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli emniyet tedbirleri ve denetimlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.