""

Kadın Kollarından kutlama mesajı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:27

Kadın Kollarından kutlama mesajı

AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada kadınların gününü kutladı.

Kadın Kollarından  kutlama mesajı
Son Güncelleme :

08 Mart 2017 - 7:00

Altunok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadınların çeşitli etkinliklerle nasıl bir dünya istediklerini, haklarını, hayallerini, özlemlerini dile getirdiğini belirtti. Altunok, şunları kaydetti: “AK Parti Kadın Kolları olarak bizler de diyoruz ki; ‘Hakkın nuru olan kadın, insanlığın toprağıdır’ Nesillerin devamını sağlayan, eğiten, koruyan kadınlarımız; değişen zamanın ruhuna uygun olarak modern hayatın getirdiği yeni şartlarda da Dünya’ya yön vermeye devam etmektedir.
Biz kadınlar; kadın kimliğimizin ötesinde insan olarak, diğer tüm özelliklerinden bağımsız bireyler olarak, kendi ayaklarımız üzerinde durabileceğimizi biliyoruz. Bizler, kadının metalaştırılmadan, istismar edilmeden; kendi kişiliğimizle, kimliğimizle, inancımızla, değerlerimizle hak ettiğimiz yeri alabileceğimizi biliyoruz.
Mardin’den Antalya’ya, Balıkesir’den Trabzon’a, Kars’tan, Artvin’e,Oradan Suriye’ye, Filistin’e, Bosna’ya, Kosova’ya, Arakan’a, Somali’ye, Etiyopya’ya, Azerbaycan’a Uzak ya da yakın demeden gönül coğrafyamızda; güzel, eşit ama her şeyden önce adil bir dünya ortak duamız olacak.
Hayata her anlamda “can” katan kadınlara yapılan her hizmetin, halkın sağlığına, huzuruna, mutluluğuna; dolayısıyla Hakk’a yapıldığını savunan anlayışımızla; tüm dünya kadınlarının ve Anadolu’muzun değerli kadınlarının “Dünya Kadınlar Günü” nü kutlar; refah, huzur ve barış içinde yaşayacağımız yarınlar dilerim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.