""

Kadına şiddet konusunda bilgi broşürü dağıtıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 09:13

Kadına şiddet konusunda bilgi broşürü dağıtıldı

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) sosyal çalışmacı, sosyolog ve psikologlardan oluşan personeller ve Valilik personeli tarafından kurumlara gelen vatandaşlara “kadına elk kalkmaz” mottosu kapsamında el broşürü dağıtıldı.

Kadına şiddet konusunda bilgi broşürü dağıtıldı
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2022 - 17:23

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, kurumları tarafından il genelinde kadına yönelik şiddetin önlenmesinde dikkat çekmek amacıyla önemli bir çalışma yapıldığını ifade etti.
Neşeli, “İl genelinde kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla çalışmalar yürütmekte olan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) sosyal çalışmacı, sosyolog ve psikologlardan oluşan meslek elemanlarımızca Yozgat Valiliği erkek çalışanları ile kurumlara gelen vatandaşlarımıza “Kadına El Kalkmaz” mottosu çerçevesinde el ilanı ve broşür dağıtımı gerçekleştirildi.


Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz meslek elemanları Yozgat Valililiğinde 358 kamu çalışanı ve vatandaşa ‘Kadına El Kalkamaz’ mottosu adı altında bilgilendirmede bulunarak şiddetin son bulması için farkındalık çalışması yürüterek broşür ve afiş dağıtımı gerçekleştirdi.


ŞÖNİM meslek elemanlarınca hizmetlerinin bilinirliğinin arttırılması ve kadına yönelik şiddetin son bulmasına yönelik etkinliklerinin eğitim ve saha çalışmaları yıl boyunca devam edecek. İç İşleri Bakanlık talimatları ve Valimiz Ziya Polat’ın himayelerinde yürütülen Kadına El Kalkmaz mottosu çerçevesince 100 bin erkeğe ulaşmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız kapsamında 3 ay içerisinde yaklaşık 40 bin erkeğe ulaşıldı. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor.” şeklinde konuştu. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.