""

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:19

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı yapıldı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 17:56

Toplantının amacı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Planı’nın etkin bir şekilde uygulanması, şiddet mağduru kadınların korunması ve desteklenmesine yönelik kurumsal mekanizmaların güçlendirilmesi olarak belirlendi.
Toplantıya, Yozgat Valiliği bünyesinde görev yapan birçok kurum ve kuruluşun temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kadın hakları savunucuları ve uzmanlar katıldı.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yaptığı konuşmada; kadına yönelik şiddetin toplum için bir tehdit olduğunu vurgulayarak, “Kadına yönelik şiddetle mücadelede başarılı olabilmemiz için, tüm kurumların işbirliği içinde çalışması ve etkili stratejilerin belirlenmesi gerekiyor.” dedi.
Toplantıda, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Planı’nın mevcut durumu değerlendirildi ve planın uygulanmasında karşılaşılan sorunlar tartışıldı. Ayrıca, şiddet mağduru kadınların korunması ve desteklenmesine yönelik olarak kurumsal mekanizmaların güçlendirilmesi için öneriler ve çözüm yolları masaya yatırıldı. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.