""

Kadınlardan ev ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:54

Kadınlardan ev ziyareti

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, ramazan ayı dolayısıyla ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Kadınlardan ev ziyareti
Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 11:42

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, halkın acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduklarını belirterek, büyük bir heyecan ve istekle Yozgat ve Yozgatlıların hizmetinde olduklarını kaydetti.
AK Partinin 15 yıllık siyasi hayatında hep milletin hizmetinde olduğunu ifade eden Ünal, “Çalınmadık kapı, halini ve hatırını sormadığımız insan, derdini dinlemediğimiz vatandaş kalmayacak. Kadın kolları olarak, gevşemeden, rehavet içinde olmadan, yılmadan, yorulmadan, bıkıp usanmadan 24 saat halkımız için çalışacağız” dedi.
(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.