""

Kalite verimlilik değerlendirmesi yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:46

Kalite verimlilik değerlendirmesi yapıldı

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Yozgat Şehir Hastanesinde kalite-verimlilik ve gözlem değerlendirmesi yapıldı.

Kalite verimlilik değerlendirmesi yapıldı
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2017 - 7:00

Değerlendirmede poliklinikler, yataklı servisler, ameliyathane, yoğun bakım, eczane, depolar, görüntüleme hizmetleri gibi tüm hizmet alanlarında kalite standartları açısından değerlendirilip, personellerin öneri ve görüşleri alındı.
Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, yaptığı açıklamada hastane hizmetlerinin aksatılmaması ve daha kaliteli sağlık hizmet sunulması yönünde her zaman çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Kurca, “Hastanelerimizde düzenli olarak verimlilik ve kalite değerlendirme gözlemlerimiz devam ederken, sağlık alanında da 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz. İnsan sağlığı ihmale gelmez.
Bu bakımdan iyileştirme ve daha iyi hizmet kalitesi için hastanelerimizde gözlem ve değerlendirmeleri düzenli olarak yapmak zorundayız. “Birlikte Sağlıklı Yarınlar” ilkemizle yola çıktık. Bundan sonra da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.
Değerlendirmeler aynı zamanda uygulamaları geliştirmek ve başarıyı artırmak amacıyla masa başı inceleme yerine, sahada sağlık hizmeti süreçlerin gözlemsel değerlendirilmesi ön planda tutulmuştur.
Ayrıca birliğimize bağlı tüm ilçe hastanelerimize de ekiplerimiz giderek, değerlendirmelerini tamamlamış bulunmaktadır.
Yozgat’ta sağlık standartlarının tüm hastanelerde aynı seviyede olmasını sağlamak ve kazandığımız ivmeyi devam ettirmek zorundayız. ” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.