""

Kan bağışının önemi seminerde anlatıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:17

Kan bağışının önemi seminerde anlatıldı

Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Türk Kızılay Derneği Yozgat Şubesi işbirliği kan bağışının önemi Denetimli Serbestlikten yararlanan yükümlülere düzenlenen seminerde anlatıldı.

Kan bağışının önemi seminerde anlatıldı
Son Güncelleme :

04 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Adliyesi Konferans salonunda düzenlenen seminere Cumhuriyet Savcıları Ulutay Aksu, Recep Ardıhan, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Adliye Personeli ve cezalarının son 2 yılını denetim altında geçiren 43 hükümlü katıldı.
Yozgat Kızılay Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi İbrahim Diler, yaptığı konuşmada Kızılay Derneğinin tarihçesini, gelişimini ve günümüze kadar nasıl taşındığı konularına değindi. Donör Kazanımcısı Emre Sarıgöl’de kan bağışının önemi, kan bağışının sağlığımıza faydaları ve acil kan ihtiyacının karşılanmasında izlenilen yol konuları hakkında bilgilendirme yaptı.
Kan Bağış Merkezi Doktoru ve Müdürü Dr. Selçuk Cansız ise katılımcıların soruları cevapladı. Seminer sonrasıCumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Turgay Çorak ve İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Yanık, hakim ve savcılar, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Adliye personeli kan bağışında bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.