""

Kanser hastalarına moral oldular « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:04

Kanser hastalarına moral oldular

Yozgat Anadolu Kadınları Dayanışma Derneği üyeleri, ev ziyaretleri yaparak kanser hastalarına moral verdiler, dertlerini dinleyip yanlarında olduklarını hissettirdiler.

Kanser hastalarına moral oldular
Son Güncelleme :

07 Nisan 2021 - 11:07

Dernek Başkanı Özgür Karslıoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları söyledi; “Bu hafta Kanserliler haftası sevgili dostlar. Yozgat ‘ta en kutsal görevi yapan insanlara bu hastalık konusunda yardımcı olan psikoloji ve kanser hastalığı konusunda bilgilendiren, bunun için çok mücadele eden Yozgat Kanser Hastaları derneği başkanı sayın Ayşe Yurdagül Esengin ve yönetim kurulu üyelerini canı gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız desteğimiz ‘de yüreğimizde sizinle.
Yozgat lılar olarak bu kutsal görevi gönüllü olarak bin bir zorlukla yürütün bu derneğe sahip çıkmalı destek olmalıyız.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.