""

Kapı kapı dolaşıp destek oluyorlar « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 16:46

Kapı kapı dolaşıp destek oluyorlar

Sorgun Şefkat Eli İnsanı Yardım Derneği gönüllüleri, deprem bölgesinden Yozgat’ın Sorgun ilçesine gelerek evlerde kalan depremzedeleri ziyaret ederek destek oluyorlar.

Kapı kapı dolaşıp destek oluyorlar
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 16:54

Sorgun Şefkat Eli İnsanı Yardım Derneği Başkanı Pınar Ünal, ‘’Gün birlik günü, kardeşlik günü, el eleyiz. Türkiye’nin her yerinde Maraş’tan, Adıyaman’a, Malatya’ya, Hatay’a, Sorgun’a kadar birlikte kardeşçe şefkatle depremzedelerimizin yaraları sarıyoruz. Dernek yönetimimizle gönüllü ekibimizle gece gündüz durmadan Sorgun’a gelen depremde evini kaybeden kardeşlerimizin her türlü temel ihtiyaçlarına el uzatıyoruz. Aynı zamanda deprem bölgesindeki ihtiyaçlarını yerinde gidermeye çalışıyoruz. Bu konuda maddi manevi bizleri destekleyen kıymetli dostlarımızdan da Allah bin kere razı olsun inşallah’’ dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.