""

Karacabey Gaziosmanpaşa Üniversitesini ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:20

Karacabey Gaziosmanpaşa Üniversitesini ziyaret etti

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki üniversitenin gelişimi ve aralarındaki işbirliği olanakları değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Karacabey  Gaziosmanpaşa  Üniversitesini ziyaret etti
Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 7:00

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmedeGaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Kasap, Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Hanifi Vural ve Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri Ekrem Anaç’ta hazır bulundu. Görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet Gaziosmanpaşa Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi seraları, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi yeni binası ve Tarihi Deveciler Hanında faaliyet gösteren Devlet Konservatuarında incelemelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki komşu şehrin üniversiteleri olarak sürekli işbirliği içinde olma vurgusu yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.