""

Karakaya mest etti « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:03

Karakaya mest etti

Türk Halk Müziği ve ilahi sanatçısı Necip Karakaya, Yozgat’ta konser verdi.

Karakaya mest etti
Son Güncelleme :

02 Ekim 2017 - 7:00

Yozgat Valiliği tarafından organize edilen ve Büyük Sinema Kültür Merkezinde konser veren Karakaya, söylediği halk müziği, ilahi ve okuduğu şiirlerle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Sesini, davasını, kendisini ifadesiyle Necip Karakaya kardeşim gerçekten değerli bir sanatçıdır. Buralara gelebilmek için çok didindi, çok uğraştı. İnşallah Türkiye gündemine de gelerek daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Payitaht Abdülhamit dizisinde de kendisinin bundan sonra bir rolü olacak. Orada ki rolünde de kendisine başarılar diliyorum” dedi.
YOZGAT’TA MUSİKİYİ SEVDİRECEĞİZ
Yozgat’ta musiki müziğini sevdireceklerini belirten Vali Yurtnaç, “Belediye başkanımızla beraber musikiyi bu şehre nakşedeceğiz. Bunu yaparak kültürel mirasımıza da sahip çıkmış olacağız. Bu tür çalışmalarımız bundan sonrada tüm hızıyla devam edecek. İnanıyorum ki bunu Yozgat’ta hep birlikte başlatacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Kemal Yurtnaç ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Necip Karakaya’ya verdiği konserden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.