""

Karla mücadele devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:51

Karla mücadele devam ediyor

Yozgat’ta aralıklarla devam eden kar yağışına karşı karla mücadele eden ekipler, şehir merkezi başta olmak üzere vatandaşların sıklıkla kullandığı alanları kardan temizlemeye çalışıyor.

Karla mücadele devam ediyor
Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat’ta devam eden kar yağışı kentte hayatı olumsuz etkilese de Yozgat Belediyesi karla mücadele ekipleri, sıklıkla kullanılan cadde, kaldırım ve yolları vatandaşın kullanımına açmak için çaba sarf ediyor. Kar küreme ve tuzlama araçlarıyla ana yolları açan ekipler, sürücülerin sıkıntı yaşamalarına engel oluyor. Şehir merkezinde ise karla mücadele ekipleri, başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere cadde ve sokaklarda yolları kardan temizliyor. Diğer yandan ise Yozgat Belediyesi kar küreme ekipleri, Lise Caddesi başta olmak üzere birçok kaldırımda karları temizleyerek vatandaşın ulaşımını kolaylaştırıyor.
Soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için esnaf ve vatandaşlar, yem ile bayat ekmekleri şehrin belirli yerlerine koyuyor.
Dursun Yüce isimli bir vatandaş ise bakliyatçılardan aldığı yemlerle her gün düzenli olarak güvercinleri yemlediğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.