""

Kaya parçaları kazaya neden olmadan temizlendi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:23

Kaya parçaları kazaya neden olmadan temizlendi

Yozgat’ta Adnan Menderes Bulvarında bulunan kaldırım istinat duvarında tehlike oluşturan kaya parçaları Yozgat Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Kaya parçaları kazaya  neden olmadan temizlendi
Son Güncelleme :

10 Şubat 2017 - 9:11

Kar yağışı nedeniyle aşınarak istinat duvarından kaldırıma dökülen ve yayalar için tehlike oluşturan kaya parçaları, Yozgat Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Vatandaşların zarar görmemesi için kaldırımda güvenlik şeridi çeken görevliler, büyük bir titizlikle düşme ihtimali olan kaya parçalarını temizleyerek olası bir kazanın yaşanmasına mahal vermedi.
Kış mevsimi sebebiyle kar ve yağıştan ötürü aşınan kaya parçalarının nadiren istinat duvarından yaya geçidine düştüğünü belirten Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, “Herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için zaman zaman kaya parçalarını temizletiyoruz. Havaların iyi olmasını da fırsat bildik ve ekiplerimiz düşme ihtimali olan taşları temizlediler” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.