""

Kaymakam Açıkgöz: Saraykent’e yakıştı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 00:29

Kaymakam Açıkgöz: Saraykent’e yakıştı

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, geçtiğimiz ay açılışı yapılan ve ilçe halkının hizmetine sunulan Millet Bahçesi’nin Saraykent’e yakışır güzel bir eser olduğunu ifade etti.

Kaymakam Açıkgöz: Saraykent’e yakıştı
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2022 - 17:25

Kaymakam Açıkgöz, “Burası Yozgat’ın ilk millet bahçesi. Geçtiğimiz ay Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ tarafından açılışı yapıldı. 12 Milyon TL’lik yatırımla 30 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirildi. Divanlı Göleti’ne cepheli millet bahçemizde 674 m2’lik kapalı alan bulunuyor. Bu alanın 544 m2’lik kısmı Millet Kıraathanesi olarak tasarlanmış vaziyette. Millet Bahçemiz; Gölet seyir iskelesi, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, piknik alanları, kamelyalar, oturma grupları ve geniş yeşil alanları ile sadece Saraykent’e değil Yozgat’a da değer katan bir yatırım. Rabbimiz bu önemli yatırıma vesile olan ve emeği geçen herkesten razı olsun. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ başta olmak üzere tüm devlet büyüklerimize ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.