""

Kaymakam Ada’ya veda yemeği düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:18

Kaymakam Ada’ya veda yemeği düzenlendi

Yozgat’ın Yerköy ilçesine atanan Sapanca Kaymakamı Ali Ada için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Ada’ya veda  yemeği düzenlendi
Son Güncelleme :

15 Eylül 2018 - 7:00

Yozgat’ın Yerköy ilçesine atanan Sapanca Kaymakamı Ali Ada için veda yemeği düzenlendi.
İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam Ada, Sapanca’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve ilçeden unutamayacağı anılarla ayrıldığını söyledi.
Çocuğunun Sakarya’daki bir Fen Lisesinde okuyacağını belirten Ada, “Bu bir veda değil. Kızım buradaki bir fen lisesinde okumaya devam edecek bizler de bol bol gelip gideceğiz.” diye konuştu.
Yaklaşık 2 yıldır Sapanca’da görev yaptığını anımsatan Ada, şunları kaydetti:
“Mesleğimiz böyle. Bayrağımızın dalgalandığı güzel yurdumuzun her yerinde her zaman görev yapmaya hazırız. Görev yaptığımız her yeri kendi evimiz, memleketimiz olarak benimsiyoruz. Sapanca’yı da öyle bildik. Her başlangıcın bir sonu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak her sonun da bir başlangıcı var. Görev yaptığım süre içerisinde iyi ve kötü zamanlarımız oldu. Bilmeden kalbini kırdığım insanlar varsa haklarını helal etsinler. Ben de Sapanca halkının tümüne varsa hakkım helal ediyorum. Bundan sonra görev yapacağım her yerde bir evinizin olduğunu bilmenizi istiyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.